Unele lucruri trebuie păstrate așa cum sunt

Învață

Fă cunoștință cu o diversitate de plante, insecte și animale care trăiesc în libertate chiar aici, pe teritoriul României neîmblânzite.

Ordonează după:

Fagul

Fagul este un arbore cu frunze căzătoare, monoic (adică are atât florile bărbătești cât și cele femeiești pe aceeași plantă), cu tulpina dreaptă și scoarța netedă și cenușie....

Citește mai multe
Ienupărul

Ienupărul este un arbust din specia coniferelor, adică a plantelor care au frunze sub formă de ace, a căror semințe nu sunt închise în fruct și care secretă o rășină cu rol de protecție...

Citește mai multe
Măceșul

Trandafirul a fost creat de om prin selecție artificială din măceș. Măceșul este un arbust care creşte până la şase metri înălțime, izolat în pajiști sau la marginea pădurilor....

Citește mai multe
Mesteacănul

Mesteacănul este un copac din neamul fagului, înalt de până la 25 metri, cu coaja brun-aurie la lăstari și la arborii tineri, coajă care devine treptat albă, iar la bătrânețe...

Citește mai multe
Molidul

Molidul, moliftul sau bradul roșu este un arbore conifer care, la noi în țară, este răspândit în zone situate între 600 - 1200 m altitudine. Ocupa 22% din fondul forestier al...

Citește mai multe
Nufărul alb

Nufărul alb este o plantă acvatică răspândită din Europa până în Asia și Siberia, chiar şi în nord-vestul Africii. Este una din cele 50 de specii de nufăr răspândite...

Citește mai multe

Fii la curent cu ultimele noutăți din

CONSIMTAMANT

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), Auchan Romania SA are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Auchan Grup, impartasit la nivelul tarilor din UE unde este prezent, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, colectate direct de la dumneavoastra, prin mijloace automatizate/manuale.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal este marketing direct, care se realizeaza prin email si/sau sms si/sau aplicatie mobila.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Auchan Romania SA, in calitate de operator, inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal, si comunicarea cu dumneavoastra, autoritati publice centrale/locale, autoritatea judecatoreasca, organe de urmarire penala si alte institutii abilitate de lege sa solicite informatii. Auchan Romania SA utilizeaza servicii asigurate de catre partenerii de marketing direct cu activitate in Uniunea Europeana si de catre provideri autorizati care respecta politica Regulamentului European pentru protectia datelor cu caracter personal, atat in cadrul Uniunii Europene cat si pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. In cazul selectiei de provideri de servicii IT cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Auchan garanteaza ca acestia sunt certificati "Privacy Shield" si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie, iar transferurile catre companiile americane sunt protejate de protectia datelor, fara a trebui sa respecte nici o alta conditie specifica transferurilor transfrontaliere. Lista companiilor care adera la "Privacy Shield" este disponibila pe acest site web : https://www.privacyshield.gov/welcome.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, la rectificare, la stergerea datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei proces individual automatizat. Totodata, aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in Bucuresti B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, Nr 28-30, Sector 1, cod postal 010336.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa transmisa prin utilizarea serviciilor postale la Str. Brasov nr. 25, Sector 6, etaj 4, in atentia Departamentului Inovatie sau prin utilizarea serviciilor de posta electronica la adresa contact@auchan.ro.

Informatii suplimentare referitoare la activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal puteti obtine consultand pagina noastra de internet romania.auchan.ro, sectiunea Protectia Datelor Personale.

Acest consimtamant este valabil 2 ani de la ultima interactiune cu marca Auchan, in conditiile in care dumneavoastra nu va exercitati un alt drept care sa anuleze scopul acestui consimtamant.

Am ințeles