Noutăți

La Cannes 2018 Corporate Media & TV Awards „România neîmblânzită” a fost desemnat cel mai bun film documentar despre natură, mediu și ecologie

Vineri, 28 septembrie 2018, filmul „Romania neîmblânzită” a obținut Delfinul de aur la Cannes, la categoria „Cel mai bun film despre natură, mediu și ecologie” în cadrul festivalului internațional Corporate Media & TV Awards.

Cannes Corporate Media & TV Awards premiază, în fiecare an, cele mai bune filme corporate din lume. Competiția internațională este deschisă producătorilor, clienților, agențiilor dar și studenților.

Prezenți la ceremonia de decernare, au avut onoarea sa ridice premiul reprezentanții Auchan Retail România, Tiberiu Dănețiu - Director Inovație si Client și Teodor Șerban - Director Regional.

Filmul documentar ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ premiat la Cannes Corporate Media & TV  este o producție unică ce dezvăluie, în 90 de minute, frumusețea sălbatică a României, magică, dar vulnerabilă în același timp. Filmul România neîmblânzită reprezintă in acelasi timp o invitație la cunoaștere și responsabilitate față de mediul înconjurător.

Filmul a fost produs de Auchan Retail România și de ONG-ul de mediu The European Nature Trust, realizat de casa de producție britanică Off the Fence si narat de actorul Victor Rebengiuc. În România, filmul a fost distribuit de Transilvania Film.

Filmul beneficiază și de o versiune internațională (Untamed Romania), acompaniată de vocea actorului englez Mark Strong.

„Premiul obținut de «România neîmblânzită» la Festivalul Corporate Media & TV Awards de la Cannes ne onorează și recompensează întregul efort al echipelor care au contribuit la realizarea acestui film. Le mulțumesc partenerilor noștri: Off the Fence, TENT, Transilvania Film precum și tuturor furnizorilor care au fost alături de noi. Multumesc în mod deosebit și dedic acest premiu tuturor angajaților Auchan Retail România, fără de care acest proiect ar fi fost de negândit.
Premiul de la Cannes ne dă încă o dată prilejul de a întări și retransmite mesajul nostru de responsabilitate față de mediu– Unele lucruri trebuie păstrate așa cum sunt! “ - Ionuț Ardeleanu, Director general Auchan Retail România.

Lansat pe data de 13 aprilie în cinematografele din România, documentarul a reușit să aducă un număr record de spectatori în primul weekend al lansării. Cu o campanie fără precedent în țara noastră pentru un film documentar, producția a rulat în peste 70 de săli de cinema din 37 de orașe și a trezit interesul a peste 80.000 de spectatori de toate varstele.

„România neîmblânzită’’ a fost proiectat la numeroase festivaluri de film, în România și în afara țării, printre care: Cluj Napoca -TIFF, Washington - The Environmental Film Festival in the Nation's Capital, Londra - BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), Amman și Salt Iordania, Iordania și Lima, Peru.

Beneficiind de sute de ore de filmare, 500 de fotografii profesionale cu natura din România, zeci de texte de prezentare pentru specii de plante și animale din țara noastră, cele două versiuni ale filmului (cea în limba româna și cea în limba engleză), precum și numeroase videoclipuri din culisele filmului - proiectul constituie o bază solidă pentru crearea unor materiale educaționale care pot fi puse la dispoziția școlilor din România.

 

Fii la curent cu ultimele noutăți din

CONSIMTAMANT

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), Auchan Romania SA are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Auchan Grup, impartasit la nivelul tarilor din UE unde este prezent, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, colectate direct de la dumneavoastra, prin mijloace automatizate/manuale.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal este marketing direct, care se realizeaza prin email si/sau sms si/sau aplicatie mobila.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Auchan Romania SA, in calitate de operator, inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal, si comunicarea cu dumneavoastra, autoritati publice centrale/locale, autoritatea judecatoreasca, organe de urmarire penala si alte institutii abilitate de lege sa solicite informatii. Auchan Romania SA utilizeaza servicii asigurate de catre partenerii de marketing direct cu activitate in Uniunea Europeana si de catre provideri autorizati care respecta politica Regulamentului European pentru protectia datelor cu caracter personal, atat in cadrul Uniunii Europene cat si pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. In cazul selectiei de provideri de servicii IT cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Auchan garanteaza ca acestia sunt certificati "Privacy Shield" si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie, iar transferurile catre companiile americane sunt protejate de protectia datelor, fara a trebui sa respecte nici o alta conditie specifica transferurilor transfrontaliere. Lista companiilor care adera la "Privacy Shield" este disponibila pe acest site web : https://www.privacyshield.gov/welcome.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, la rectificare, la stergerea datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei proces individual automatizat. Totodata, aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in Bucuresti B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, Nr 28-30, Sector 1, cod postal 010336.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa transmisa prin utilizarea serviciilor postale la Str. Brasov nr. 25, Sector 6, etaj 4, in atentia Departamentului Inovatie sau prin utilizarea serviciilor de posta electronica la adresa contact@auchan.ro.

Informatii suplimentare referitoare la activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal puteti obtine consultand pagina noastra de internet romania.auchan.ro, sectiunea Protectia Datelor Personale.

Acest consimtamant este valabil 2 ani de la ultima interactiune cu marca Auchan, in conditiile in care dumneavoastra nu va exercitati un alt drept care sa anuleze scopul acestui consimtamant.

Am ințeles