Politica de cookies

Politica privind modulele cookie www.romanianeimblanzita.ro

1. Introducere
2. Ce sunt modulele cookie?
3. La ce folosesc modulele cookies?
4. Cum să administrezi modulele cookie?
5. Sunt obligat să accept modulele cookie?
6. Modulele cookie conțin informații personale?
7. Ștergerea modulelor cookie
8. Exemple de utilizare

1. Introducere

Această politică se referă la modulele cookie folosite în cadrul website-ului www.romanianeimblanzita.ro administrat de SC AUCHAN ROMANIA S.A. cu sediul social în București, sector 6, Str. Brasov, nr. 25, (denumită în continuare Auchan Romania).
Pentru a putea a putea beneficia de toate functionalitățile website-ului www.romanianeimblanzita.ro, este necesar să acceptați modulele cookie.
Prin accesarea www.romanianeimblanzita.ro sunteți de acord cu prezenta politica privind modulele cookie.

2. Ce sunt modulele cookie?

Un modul cookie, cunoscut și ca un HTTP cookie, web cookie sau browser cookie este, de obicei, un fisier de mici dimensiuni, format din litere și numere trimis de către un website și stocat în browser-ul web al utilizatorului atunci când utilizatorul navighează pe un website. Modulele cookie sunt complet “pasive” (nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului).

3. La ce folosesc modulele cookies?

Modulele cookie au fost proiectate ca un mod sigur pentru website-uri de a reține starea website-ului sau activitatea utilizatorului din trecut. Atunci când utilizatorul navighează pe același site din nou, informația păstrată de către modulul cookie poate fi folosită de website ca să anunțe website-ul de activitatea anterioară a utilizatorului. Modulele cookie pot include apaăsarea anumitor butoane, logarea sau reținerea paginilor web vizitate de utilizator cu luni sau ani în urma.

Unele module cookie sunt esențiale pentru funcționarea unor servicii, altele sunt utile pentru a strânge informații cu privire la folosirea website-ului. Unele module cookie sunt temporare, de exemplu pe parcursul unor campanii, și vor dispărea când închizi browser-ul web, altele rămân în computer o perioada mai lunga de timp.

Unele module cookie sunt necesare exclusiv pentru funcționarea website-urilor, în timp ce altele sunt folosite pentru a îmbunătăți activitatea și experiența utilizatorilor.

Diferitele tipuri de module cookie folosite pe website-uri pot fi: strict necesare (rețin ce a adaugat utilizatorul în coșul de cumpărături; rețin în ce etapă a comenzii se află utilizatorul), funcționale (rețin detaliile de conectare ale utilizatorului; siguranța conexiunii atunci când acesta este conectat; asigură aspectul unitar al website-ului, oferă asistență prin mesagerie instant), de performanță (îmbunătățesc performanța site-ului web; îmbunătățesc experiența utilizatorului), de semnalare numite și targeting cookies (permit distribuirea și aprecierea de conținut; transmit informații către alte website-uri pentru a personaliza anunțurile publicitare).

4. Cum să administrezi modulele cookie?

Majoritatea browserelor web, telefoanelor smart și alte dispozitive adaptate navigarii pe Internet sunt, în mod normal, setate să accepte module cookie.
Ai la dispoziție mai multe posibilități de administrare a modulelor cookie pe computerul sau dispozitivul tău. Poți să modifici setarile browserului tău ca să nu accepte module cookie sau, depinzând de browserul pe care îl folosești, poți fi avertizat dacă un website încearcă să plaseze un modul cookie pe browserul tuă. Majoritatea browserelor pot fi setate să accepte module cookie de la website-ul pe care îl vizitezi dar să refuze module cookie de la terți.

Poți găsi mai multe informații despre cum să administrezi modulele cookie pe http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/ (în limba engleză).

5. Sunt obligat să accept modulele cookie?

Daca doresti sa beneficiezi de website-ul www.romanianeimblanzita.ro la capacitate maxima este necesar sa accepti modulele cookie ale website-ul www.romanianeimblanzita.ro. Anumite caracteristici ale website-ul www.romanianeimblanzita.ro nu vor functiona daca respingi modulele cookie. Daca vei dezactiva modulele cookie iti vei restictiona experienta pe website-ul www.romanianeimblanzita.ro si nu iti vei putea crea un cont si autentifica pe acesta

6. Modulele cookie conțin informații personale?

Modulele cookie nu conțin informații personale cum ar fi adresa de domiciliu, numărul de telefon sau detaliile cardului de credit.

7. Ștergerea modulelor cookie

Poți șterge module cookie stocate în browserul tău folosind o funcție a acestuia. Aceasta operațiune nu înseamnă că nu vei primi module cookie în viitor.
Ștergerea modulelor cookie de pe un dispozitiv nu înseamnă ștergerea modulelor cookie de pe alt dispozitiv. Trebuie să le ștergi independent de pe fiecare dispozitiv.
Limitarea folosirii modulelor cookie poate afecta anumite funcționălitați ale paginilor web pe care le vizitezi.

8. Exemple de utilizare ale modulelor cookie pe Website-ul www.romanianeimblanzita.ro

Website-ul www.romanianeimblanzita.ro folosește următoarele tipuri de module cookie:
Google Analytics Anonyme (_utma, _utmb, _utmz).
Google Analytics este un instrument de analiză care ajută Website-ul să înțeleagă cum interacționezi cu el. Google Analytics poate folosi un set de cookie-uri pentru a colecta informații și pentru a raporta date statistice privind utilizarea Website-ului, fără a identifica personal vizitatorii individuali.
În plus față de raportarea datelor statistice privind utilizarea site-ului, eticheta pixel Google Analytics poate fi folosită și pentru a afișa anunțuri mai relevante în produsele Google (cum ar fi Căutarea Google) și pe web.
Google Analytics folosește 3 tipuri de cookie-uri, care salvează informații despre utilizatori:

  • _utma – expiră dupa 2 ani, conține date referitoare la vizitatori unici (2 browsere, 2 vizitatori unici)
  • _utmb – expiră dupa 30 minute de la ultima acțiune pe site, conține date referitoare la vizite. Expiră la 00:00
  • _utmz – expiră dupa 6 luni, conține sursa de trafic (direct, refferal, motor de căutare, campanie de ad-uri etc), se updatează la fiecare încărcare a unei pagini.

În general, modulele cookie folosite pe Website:

  • Ajută la realizarea plăților tale;
  • Recunosc dispozitivele dvs. de navigare, pentru a nu mai fi necesară introducerea acelorași informații de mai multe ori;
  • Recunosc numele tău de utilizator și parola folosite pentru conectarea la contul romanianeîmblânzită, așa încât să nu fie necesară introducerea acestor informații de fiecare dată;
  • Măsoară modul în care folosești diverse servicii, pentru ca acestea să poata fi îmbunătățite.

Fii la curent cu ultimele noutăți din

CONSIMTAMANT

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), Auchan Romania SA are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Auchan Grup, impartasit la nivelul tarilor din UE unde este prezent, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, colectate direct de la dumneavoastra, prin mijloace automatizate/manuale.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal este marketing direct, care se realizeaza prin email si/sau sms si/sau aplicatie mobila.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Auchan Romania SA, in calitate de operator, inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal, si comunicarea cu dumneavoastra, autoritati publice centrale/locale, autoritatea judecatoreasca, organe de urmarire penala si alte institutii abilitate de lege sa solicite informatii. Auchan Romania SA utilizeaza servicii asigurate de catre partenerii de marketing direct cu activitate in Uniunea Europeana si de catre provideri autorizati care respecta politica Regulamentului European pentru protectia datelor cu caracter personal, atat in cadrul Uniunii Europene cat si pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. In cazul selectiei de provideri de servicii IT cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Auchan garanteaza ca acestia sunt certificati "Privacy Shield" si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie, iar transferurile catre companiile americane sunt protejate de protectia datelor, fara a trebui sa respecte nici o alta conditie specifica transferurilor transfrontaliere. Lista companiilor care adera la "Privacy Shield" este disponibila pe acest site web : https://www.privacyshield.gov/welcome.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, la rectificare, la stergerea datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei proces individual automatizat. Totodata, aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in Bucuresti B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, Nr 28-30, Sector 1, cod postal 010336.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa transmisa prin utilizarea serviciilor postale la Str. Brasov nr. 25, Sector 6, etaj 4, in atentia Departamentului Inovatie sau prin utilizarea serviciilor de posta electronica la adresa contact@auchan.ro.

Informatii suplimentare referitoare la activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal puteti obtine consultand pagina noastra de internet www.auchan.ro, sectiunea Protectia Datelor Personale.

Acest consimtamant este valabil 2 ani de la ultima interactiune cu marca Auchan, in conditiile in care dumneavoastra nu va exercitati un alt drept care sa anuleze scopul acestui consimtamant.

Am ințeles