Noutăți

Kitul „Înapoi la școală!”: colecționează rechizitele cu personajele favorite din România neîmblânzită

Începe școala alături de cei mai buni prieteni: personajele favorite din România neîmblânzită! Colecționează toate rechizitele oficiale și pornește în noul an școlar cu o poftă de cunoaștere neîmblânzită! Kitul „Înapoi la școală” te pregătește pentru toate materiile! Te așteptăm cu drag, la echipat, pentru rezultate de invidiat - în hipermarketurile Auchan! 

Ghiozdane pentru gradinita Romania Neimblanzita

Ghiozdane pentru grădiniță România neîmblânzită cu urs și cu râs.

Ghiozdan scolar pentru clasele 1-4

Ghiozdane România neîmblânzită pentru școlari din clasele I-IV cu urs și cu râs.

Ghiozdan teens Romania Neimblanzita adolescenti liceu

Ghiozdane România neîmblânzită pentru teens, elevi de liceu

Penar neechipat Romania Neimblanzita cu 1 fermoar si 2 extensii

Penare România Neîmblânzită cu urs/râs 1 fermoar și 2 extensii

Penar Romania Neimblanzita, cu 3 fermoare

Penare România Neîmblânzită cu urs/râs, cu 3 fermoare

Penar etui tubular Romania Neimblanzita cu 1 fermoar

Penar etui tubular România Neîmblânzită cu 1 fermoar

set 4 Text markere și set 12 carioci România neîmblânzită

Set 4 Text markere/set 12 carioci/Blister stilou cu penita iridium și două rezerve

Caiete de matematică România neîmblânzită

Caiet România Neîmblânzită cu 60 de file A4, matematică

Caiet capsat Romania Neimblanzita cu 48 de file A4, dictando

Caiet România Neîmblânzită cu 60 de file A4, dictando

Caiet capsat Romania Neimblanzita cu 48 de file A4, dictando

Caiet România Neîmblânzită cu 48 de file A4, dictando

Caiet spira Romania Neimblanzita cu 120 de file A4, dictando

Caiet spira România Neîmblânzită cu 120 de file A4, dictando

Bloc Notes spira Romania Neimblanzita cu 50 de file 8 x 12 cm, matematica,

Bloc Notes spira România Neîmblânzită cu 50 de file 8 x 12 cm, matematica

Set 4 insigne Romania Neimblanzita, diverse modele

Set 4 insigne România Neîmblânzită, diverse modele

Hai în hipermarketurile Auchan să iei România neîmblânzită împreună cu tine, la școală! 

*imaginile din acest articol sunt cu titlu de prezentare

Fii la curent cu ultimele noutăți din

CONSIMTAMANT

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), Auchan Romania SA are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Auchan Grup, impartasit la nivelul tarilor din UE unde este prezent, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, colectate direct de la dumneavoastra, prin mijloace automatizate/manuale.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal este marketing direct, care se realizeaza prin email si/sau sms si/sau aplicatie mobila.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Auchan Romania SA, in calitate de operator, inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal, si comunicarea cu dumneavoastra, autoritati publice centrale/locale, autoritatea judecatoreasca, organe de urmarire penala si alte institutii abilitate de lege sa solicite informatii. Auchan Romania SA utilizeaza servicii asigurate de catre partenerii de marketing direct cu activitate in Uniunea Europeana si de catre provideri autorizati care respecta politica Regulamentului European pentru protectia datelor cu caracter personal, atat in cadrul Uniunii Europene cat si pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. In cazul selectiei de provideri de servicii IT cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Auchan garanteaza ca acestia sunt certificati "Privacy Shield" si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie, iar transferurile catre companiile americane sunt protejate de protectia datelor, fara a trebui sa respecte nici o alta conditie specifica transferurilor transfrontaliere. Lista companiilor care adera la "Privacy Shield" este disponibila pe acest site web : https://www.privacyshield.gov/welcome.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, la rectificare, la stergerea datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei proces individual automatizat. Totodata, aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in Bucuresti B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, Nr 28-30, Sector 1, cod postal 010336.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa transmisa prin utilizarea serviciilor postale la Str. Brasov nr. 25, Sector 6, etaj 4, in atentia Departamentului Inovatie sau prin utilizarea serviciilor de posta electronica la adresa contact@auchan.ro.

Informatii suplimentare referitoare la activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal puteti obtine consultand pagina noastra de internet romania.auchan.ro, sectiunea Protectia Datelor Personale.

Acest consimtamant este valabil 2 ani de la ultima interactiune cu marca Auchan, in conditiile in care dumneavoastra nu va exercitati un alt drept care sa anuleze scopul acestui consimtamant.

Am ințeles