Noutăți

Kitul exploratorului România neîmblânzită: colecționează produsele oficiale!

Pornește în următoarea ta aventură pregătit cu kitul exploratorului România neîmblânzită! Colecționează toate produsele oficiale și fii gata să descoperi natura neîmblânzită cu un set care de-abia așteaptă să iasă la plimbare!Cană de metal România neîmblânzită

Se cere umplută la foc de tabără sau în vârf de munte.  


Șapcă România neîmblânzită

Anul ăsta și-a propus să vadă marea, muntele și Delta Dunării: o ajuți? 

Briceag România neîmblânzită
Briceag România neîmblânzită

Iți taie drum chiar și spre cele mai neîmblânzite meleaguri.

Frontală România neîmblânzită
Frontală România neîmblânzită

Îți luminează calea pe cărările mai puțin bătătorite.

Pelerină de ploaie România neîmblânzită
Pelerină de ploaie România neîmblânzită

Fie vremea cât de rea, tot descoperi țara ta.

Pături de picnic România neîmblânzită
Pături de picnic România neîmblânzită

Scoate-le la iarbă verde și fă-ți casă în natură, dar nu uita să o păstrezi curată.   


Termos România neîmblânzită

Când natura se trezește la viață, trezește-te și tu cu ea. 

Lanternă România neîmblânzită
Lanterne România neîmblânzită

Te scot la lumină în orice situație.

Genti România neîmblânzită
Genți România neîmblânzită

Ca să nu pleci la drum cu mâna goală. 


Sticlă România neîmblânzită

Când ți-e prea sete de natură. 

Tacâmuri România neîmblânzită
Tacâmuri România neîmblânzită

Când ți-e foame de lup, dar totuși n-ai uitat de maniere. 

Găsește toate produsele oficiale România neîmblânzită în hipermarketurile Auchan! 

*imaginile din acest articol sunt cu titlu de prezentare

Fii la curent cu ultimele noutăți din

CONSIMTAMANT

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), Auchan Romania SA are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Auchan Grup, impartasit la nivelul tarilor din UE unde este prezent, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, colectate direct de la dumneavoastra, prin mijloace automatizate/manuale.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal este marketing direct, care se realizeaza prin email si/sau sms si/sau aplicatie mobila.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Auchan Romania SA, in calitate de operator, inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal, si comunicarea cu dumneavoastra, autoritati publice centrale/locale, autoritatea judecatoreasca, organe de urmarire penala si alte institutii abilitate de lege sa solicite informatii. Auchan Romania SA utilizeaza servicii asigurate de catre partenerii de marketing direct cu activitate in Uniunea Europeana si de catre provideri autorizati care respecta politica Regulamentului European pentru protectia datelor cu caracter personal, atat in cadrul Uniunii Europene cat si pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. In cazul selectiei de provideri de servicii IT cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Auchan garanteaza ca acestia sunt certificati "Privacy Shield" si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie, iar transferurile catre companiile americane sunt protejate de protectia datelor, fara a trebui sa respecte nici o alta conditie specifica transferurilor transfrontaliere. Lista companiilor care adera la "Privacy Shield" este disponibila pe acest site web : https://www.privacyshield.gov/welcome.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, la rectificare, la stergerea datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei proces individual automatizat. Totodata, aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in Bucuresti B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, Nr 28-30, Sector 1, cod postal 010336.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa transmisa prin utilizarea serviciilor postale la Str. Brasov nr. 25, Sector 6, etaj 4, in atentia Departamentului Inovatie sau prin utilizarea serviciilor de posta electronica la adresa contact@auchan.ro.

Informatii suplimentare referitoare la activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal puteti obtine consultand pagina noastra de internet romania.auchan.ro, sectiunea Protectia Datelor Personale.

Acest consimtamant este valabil 2 ani de la ultima interactiune cu marca Auchan, in conditiile in care dumneavoastra nu va exercitati un alt drept care sa anuleze scopul acestui consimtamant.

Am ințeles